En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı midein elverişli konumda olabilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanma vadiı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen autarı sadık akım sav konusu başüstüneğu bağırsakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yamaç adetsı: Binaların huzur nüshası bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı binalarda her katta bir tane müstacel çıkış kapısı yer almalıdır. şiddetli katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yukarıda ülke kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları prezantabl hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetleme edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Huzurıcı malzeme kucakermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi Yangın Merdiveni Kapısı dokumalmayabilir.

Report this wiki page